Boerschappen gemaksbox + kortingscode

Zoals jullie weten heb ik sinds een paar jaar de balans gevonden in mijn leven tussen lekker genieten en gezond eten. Ik ben gezonde producten en vers eten heel erg gaan waarderen de afgelopen jaren. Hiermee voed je je lichaam, in plaats van dat je het vult met troep. Maar ik wil wel gewoon snel een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten. We hebben het al zo druk met zoveel andere dingen. Werken, sporten, vrienden, kind ophalen, kind brengen, vrouw zijn en nog zoveel meer. Daarom vind ik de nieuwe Gemaksbox van Boerschappen echt ideaal.

Ik mocht deze nieuwe box uitproberen, zo leuk! In de box zitten drie maaltijden, waarvan 1 vlees, 1 vis en 1 vega maaltijd. De boxen kunnen variëren van 2 tot 6 personen. En wat ik nou echt top vind aan deze box: het zijn verse gerechten die binnen 25 minuten op tafel staan. Ideaal toch! Je hebt alleen zelf wat basis ingrediënten nodig, zoals zout en peper of olijfolie.

De gerechten die deze week op het menu stonden waren shakshuka, gnocchi met zalm en chicken umami. Alle drie de gerechten waren super lekker en het stond zo op tafel. Ik ben (helaas) geen visliefhebber, dus ik heb de gnocchi zonder zalm op. Maar ook zonder zalm was de smaak combinatie erg goed en had zo toch een hele lekkere maaltijd. Ook vind ik het zo leuk dat er gebruik wordt gemaakt van lokale producten, duurzaam geteeld wordt en de boeren eerlijke prijzen krijgen.

Ik zal eerlijk zeggen, ik heb wel eens andere maaltijdboxen geprobeerd, maar ik vind deze tot nu toe de fijnste. Omdat het echt zo snel klaar is, er is vrij weinig snijd werk (iig in deze box) en je hebt in een handomdraai een lekkere maaltijd. Plus je draagt wat bij aan de maatschappij door lokale ondernemers te steunen!

Heb ik jou enthousiast gemaakt en wil jij ook een keer de gemaksbox proberen? Met de code MAMASUPERDUN krijg je 9 euro korting op je eerste box. Wat ook prettig is bij Boerschappen: je zit nergens aan vast en je kan wekelijks wisselen, pauzeren of opzeggen. Dat vind ik ook heel fijn, want soms heb je gewoon even geen zin in een box of ben je weg of wil je iets anders. Dat kan gewoon allemaal. Neem een kijkje op www.boerschappen.nl voor meer info!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s