About Lindsey

Welkom op Mamasuperdun! 

Ik ben Lindsey, foodblogger van Mamasuperdun. Ja ik ben mama (van Luca) en nee ik ben niet superdun, maar wel wat kilo’s afgevallen in 2016! Doordat ik mijn levensstijl heb omgegooid (door middel van Personal Body Plan) ben ik een stuk gezonder en vooral bewuster gaan eten. De gezonde creaties die ik maakte ben ik gaan delen op social media en zo is mijn hobby tot foodbloggen ontstaan.

Ik probeer gezond en lekker te combineren, maar het moet vooral ook makkelijk zijn. Niet te veel poespas of gekke ingrediënten. Ik probeer dagelijks bewuste keuzes te maken in mijn voeding, maar af en toe grijp ik ook echt wel naar iets ongezonds. Gelukkig heb ik daar tegenwoordig meer balans in dan vroeger en geniet ik ook veel meer wanneer ik bijvoorbeeld een stukje chocolade (lees: M&M’s) neem. De quote “balance is the key” zie je misschien veel voorbij komen op social media, maar voor mij werkt het echt! Ik maak dan ook wel eens recepten in de categorie “Mamamoddervet” en die wil je ook écht proberen!

Maar ik ben helemaal niet superdun, waarom heet mijn blog dan Mamasuperdun? Toen ik aan het afvallen was, zei mijn vriend steeds tegen Luca “zeg maar: Mama is superdun”. Luca kon toen nog niet heel goed praten dus als ik mij aan het omkleden was of voor de spiegel stond zei hij “Mamasuperdun”. Heel schattig en moet er steeds weer om lachen. Inmiddels is onze Luca alweer 4 jaar oud en kletst hij nu de oren van mijn kop 😉

Wil je meer over mij, mijn recepten, Personal Body Plan of andere dingen weten? Je kan me altijd een berichtje sturen!

Ik ben ook te vinden op Facebook en Instagram (daar ben ik het meeste actief) onder de naam Mamasuperdun.

Heel veel liefs,

Lindsey

Lindsey cakeje