Kortingsactie bij Body & Fit shop

on

Joeeeejoeee!

Bij Body & Fit shop is er weer een heerlijke actie!!
Dit keer krijg je 15% korting op ALLES!

Klik op onderstaande afbeelding en vul bij het afrekenen de code SUMMER15 in!

Daarnaast weer een opsomming van mijn favoriete producten:

  • Smart bar crunchy – dit is mijn favoriete tussendoortje of snack bij de thee ’s avonds. Ik ben een echt chocolade monster en deze repen zijn zoooo lekker! Maar een stuk verantwoorder dan een snickers of m&m’s. Ik ben gek op de smaken “chocolate peanut caramel” of “white chocolate & cookies”.
  • Kokosolie – ik gebruik deze olie om te in te bakken, maar ook in mijn taartjes / cakes e.d.
  • Eiwitpoeder – ik heb sinds kort deze eiwitpoeder, de isolaat perfection. Ik heb hem in de smaak “Fresh berry sensation”. Ik gebruik de eiwitpoeder in mijn baksels, of gewoon door mijn yoghurt/kwark. Zo krijg ik weer extra eiwitten binnen en heb ik een vol gevoel.
  • Acai poeder – hier maak ik deze mega lekkere smoothie/acai bowl mee!
  • Ultra fine oats – deze havermeel gebruik ik voor heel veel van mij baksels.
  • Speltmeel volkoren – en deze ook! vaak wissel ik af met havermout en speltmeel.
  • Vloeibare eiwitten – ideaal voor in baksels.
  • Kokosbloesemsuiker – ook deze is heel fijn om te gebruiken in recepten. Hiermee vervang ik normale suiker.

*samenwerking met Body & Fit shop

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s