15% korting op alles bij Body & Fit shop

Dag allemaal!

Vandaag krijg je bij Body & Fit shop 15% korting op ALLES! Kan je meteen je vakantiegeld uitgeven 😉

Klik op onderstaande afbeelding en voer de code VAKANTIE15 in bij het afrekenen. Zo wordt de korting verwerkt in je winkelmandje.

Met Moederdag maakte ik dus een hele lekkere BESSEN KWARKTAART (zie afbeelding hieronder) voor Body & Fit shop. Je kan het recept hier vinden! In het recept vind je ook alle producten die ik heb gebruikt van B&F shop, dus die kan je dan meteen in je mandje gooien 🙂

IMG_2038

Daarnaast weer een opsomming van mijn favoriete producten:

  • Smart bar crunchy – dit is mijn favoriete tussendoortje of snack bij de thee ’s avonds. Ik ben een echt chocolade monster en deze repen zijn zoooo lekker! Maar een stuk verantwoorder dan een snickers of m&m’s. Ik ben gek op de smaken “chocolate peanut caramel” of “white chocolate & cookies”.
  • Kokosolie – ik gebruik deze olie om te in te bakken, maar ook in mijn taartjes / cakes e.d.
  • Eiwitpoeder – ik heb sinds kort deze eiwitpoeder, de isolaat perfection. Ik heb hem in de smaak “Fresh berry sensation”. Ik gebruik de eiwitpoeder in mijn baksels, of gewoon door mijn yoghurt/kwark. Zo krijg ik weer extra eiwitten binnen en heb ik een vol gevoel.
  • Acai poeder – hier maak ik deze mega lekkere smoothie/acai bowl mee!
  • Ultra fine oats – deze havermeel gebruik ik voor heel veel van mij baksels.
  • Speltmeel volkoren – en deze ook! vaak wissel ik af met havermout en speltmeel.
  • Vloeibare eiwitten – ideaal voor in baksels.
  • Kokosbloesemsuiker – ook deze is heel fijn om te gebruiken in recepten. Hiermee vervang ik normale suiker.

 

*samenwerking met Body & Fit shop

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s