Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

on

Ook dit receptje is heerlijk voor de Pasen! Zo simpel en mega lekker. Super leuk om te serveren tijdens het paas ontbijt / lunch / brunch!

Wat heb je nodig (voor 8 hapjes)?

– 4 plakjes bladerdeeg
– 4 eetlepels groene pesto
– 2 plakken parmaham
– zongedroogde tomaatjes
– mozzarella
– geklutst ei in een bakje
– gedroogde basilicum kruiden

Hoe maak je het?

1. Snijd de plakjes bladerdeeg door de helft. Zo krijg je een rechthoek.

2. We gaan de onderkant van de rechthoeken beleggen zodat je de andere helft straks er overheen kan vouwen. Besmeer de helft van de rechthoek met pesto.

3. Beleg met een stukje parmaham, zongedroogde tomaat en mozzarella.

4. Vouw vervolgens de bladerdeeg dicht en druk de randjes evt. aan met een vorkje.

5. Besmeer de bovenkant van het hapje met het ei en strooi er wat basilicum op.

6. Schuif in de oven voor ongeveer 10 minuten op 200 graden.

Fijne Pasen!

Liefs Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s