Deze ei-broodjes uit de oven waren zooo jammie! Echt easy peasy en staat leuk op tafel. Super leuk voor de brunch of paasontbijt ☺️
Wat heb je nodig (voor 6 stuks)?
– 6 sneetjes brood (ik gebruikte casino wit, maar kan elk soort)
– 6 eieren
– 2 stronkjes lente-ui
– 50 gram geitenkaas
– (olijf)olie
– zout en peper
Extra: deegroller en muffinvorm
Hoe maak je het?
1. Snijd de korstjes van de boterhammen af.
2. Maak de boterhammen extra plat door er met een deegroller over heen te gaan (heb je dit niet, een fles kan ook als deegroller fungeren👍🏼).
3. Vet de muffinvorm goed in met olie (anders krijg je ze er niet uit gewipt na het bakken) en duw de boterhammen in de vormpjes. Duw het een beetje aan.
4. Snijd de lente-ui en verbrokkel de geitenkaas.
5. Verdeel dit over de zes boterhammetjes en vul dit vervolgens met een eitje. Strooi daar evt. nog wat lente-ui op.
6. Schuif dit voor 8-10 minuten in de oven, tot de eitjes zijn gestold.
7. Strooi wat zout en peper over en klaar!
Smullen maar!
Liefs, Lindsey