Win een wax behandeling bij V Waxing!

Hallo lieve allemaal,

ik heb een leuke winactie voor jullie! Zoals jullie weten vind ik het leuk om naast recepten ook dingen te delen met betrekking tot lifestyle. Daarom nu dus ook deze leuke winactie.

V Waxing
Al een paar maanden kom ik nu over de vloer bij Victory Waxing. Victory doet mij de Brazilian Wax. Toen ik voor het eerst kwam vond ik het best spannend. Niet omdat ik preuts ben, maar waxen is niet perse een pretje. Ik zal je vertellen: ik vond het heel erg meevallen! Vicorty neemt de tijd voor je en is heel professioneel. Ze voert de behandeling zo uit dat je zo min mogelijk pijn hebt. Daarnaast voel ik mij heel erg op mijn gemak bij Victory, ze is rustig en er hangt een ontspannen sfeer.

Ik vind het zo fijn dat je gewoon een paar weken haarloos bent. Toen ik naar Curacao op vakantie ging kon ik heerlijk 15 dagen lang mijn badpak en bikini aan, zonder dat ik me druk hoefde te maken over mijn bikinilijn. Ideaal!

Starpil
Er wordt gewerkt met het merk Starpil, de nummer 1 wax in USA, Spanje en nu ook in Nederland. Starpil Wax wordt in Nederland vertegenwoordigd door Nouvital Cosmetics in samenwerking met Victory Waxing (ambassadeur van het merk). Een populair product in het uitgebreide assortiment is de Starpil Blue Film Wax. Dit is een zeer elastische wax die op een lage, comfortabele temperatuur is aan te brengen. De wax heeft geen harsstrips nodig om verwijderd te worden. Het is geschikt voor elk huidtype en verwijdert de haar bij de wortel. Ook belangrijk om te weten is dat Victory gespecialiseerd is in het behandelen van de getinte huid.

Cursussen
Niet alleen voert Vicorty behandeling uit, ze geeft ook cursussen! Je leert op een professionele wijze ontharen met hardwax, striphwax en pincet. Je werkt met de producten van Starpil. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Behandelingen
Wil jij een wax behandeling naar keuze (met uitzondering van full body) winnen bij Victory Waxing? Bekijk deze pagina om te zien welke behandelingen mogelijk zijn.
Om kans te maken moet je V Waxing en Mamasuperdun volgen op instagram en laat een leuke reactie achter onder de post!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s