Choco-koffie cake

BAKING SUNDAY!

Ik ben zelf totaal geen koffie drinker. Maar deze cake is jammie! De koffie smaak proef je subtiel in de cake en in combinatie met de chocolade en banaan is het nóg lekkerder. Lees snel verder hoe je deze cake maakt.

Wat heb je nodig?
– 2 grote rijpe bananen 
– 3 eieren 
– 2 espresso’s 
– 100 gram amandelmeel
– 50 gram pure chocolade druppels (gekocht via http://www.denotenshop.nl)

– 30 gram eiwitpoeder vanilla sensation (isolaat perfection)
– 20 gram pure cacaopoeder
– 25 gram kokosbloesemsuiker biologisch
– 5 gram bakpoeder

Hoe maak je het?
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Prak de bananen en stop deze in een kom.
3. Voeg de eieren en espresso toe aan de banaan en mix dit door.
4. Voeg nu alle overige droge ingrediënten (behalve de chocolade druppels) toe en mix het geheel door tot er een beslag ontstaat.
5. Roer als laatste de chocolade druppels nog door het beslag.
6. Spray een cakevorm in met bakspray of bekleed met bakpapier. Giet het mengsel in de vorm en zet in de oven voor ongeveer 40 minuten.
7. Na 40 minuten bedek je de bovenkant van de cake met wat aluminium folie (hierdoor verbrand de bovenkant niet) en zet de cake nog 10 minuten terug.

Laat de cake afkoelen en smullen maar!

Fijne zondag!
Liefs, Lindsey

Plaats een reactie