Boho-Tiffin review + winactie!

boho3Hoi allemaal,

ik heb toch weer iets leuks! Ik mocht van Boho-Tiffin een tiffin uitzoeken.. een wat?! Voor degene die Boho-Tiffin niet kennen: het is een lunchbox van duurzaam roestvrijstaal met een bohemian design. Je kan kiezen voor twee of drie lagen en kan hem helemaal zelf samenstellen. Hieronder zie je de Boho-Tiffin die ik heb uitgekozen. Zo kan je toch helemaal in stijl overal aankomen met je lunch en/of snack!

Tiffin 
Ook wel Dabba of Rantang genoemd, ontbreekt in geen enkele Indiase keuken en is al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur. Tiffin betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch en is ontstaan in British India.

De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en vervoeren van huisgemaakte Indiase gerechten. Alleen al in Mumbai worden er dagelijks 175.000 tiffins rondgebracht door 4.000 tiffin koeriers, Dabbawala’s genaamd.

De in India (hand)gemaakte tiffins, van duurzaam roestvrijstaal, worden door Boho-Tiffin stuk voor stuk voorzien van bohemian designs, iedere tiffin is daarom uniek. Ook de cotton netbag en leren hanger worden met de hand geproduceerd.

Review
Deze stylish lunchbox heeft een handig formaat, niet te groot en niet te klein. Maar het meest fijne is dat je niet meer met allemaal verschillende plastic bakjes sjouwt! Een bakje voor je kwark, een bakje voor je tussendoortjes, een bakje voor je lunch enz. Nu stop je in de verschillende lagen je maaltijden en stapelt ze gemakkelijk op elkaar. Aan de zijkanten zit een systeem om de bakjes op elkaar vast te klemmen. Het bovenste bakje kan je ook los meenemen, handig wanneer je maar één maaltijd mee moet nemen.

De lunchbox kan je dus zelf samenstellen. Je begint met het formaat, twee of drie laags. Vervolgens kies je een leuke print uit. Bij de tiffin kies je een hanger die je aan de tiffin kan bevestigen. Zo kan je je lunchbox helemaal stylen én in de kleuren die jij leuk vindt. Bij iedere tiffin zit ook nog een super leuke netbag: een tasje voor je tiffin. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kan je trouwens ook gewoon los gebruiken om bijvoorbeeld boodschapjes in te dragen! Wanneer je een Boho-Tiffin koopt ontvang je dus een lunchbox, hanger en netbag.

Quote van Chantal (oprichtster Boho-Tiffin):
“Naar yoga ga je toch ook nèt iets fijner als je die o-zo-comfortabele maar stijlvolle outfit aan hebt. De perfecte tas en je killer heels geven je toch een extra boost tijdens die belangrijke zakelijke afspraak? Waarom doen we dat dan niet met onze zorgvuldig bereide lunch en snacks? Al die tijd en moeite stop je gewoon niet in een saai plastic bakje (en dat bakje al helemaal niet in je mooie tas;)”.

I totally agree!

Als je je tiffin nog meer wilt opleuken kan je er nog voor kiezen om een “strap” er bij te kopen (€19,95). Dit is een hengsel die je aan je tiffin kan bevestigen. Zo kan je de Tiffin over je schouder dragen. Ideaal dus als je gaat picknicken in het park en je het fietsje op gaat!

boho2

Winactie
Heb ik jullie al enthousiast gemaakt?! 🙂 Dat is mooi, want…

Ik mag één Boho-Tiffin WEGGEVEN! 

Je mag je eigen Boho-Tiffin uitkiezen (formaat, design, hanger en netbag) inclusief een strap (tiffin ter waarde van €39,95 en strap van €19,95)!

Wat moet je hiervoor doen? 
– Volg @boho_tiffin op Instagram en/of Facebook 
– Volg @mamasuperdun op Instagram en/of Facebook
– Reageer onder de foto en tag iemand die deze winactie ook leuk zou vinden!

Advertentie

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marije de Jong-Helder schreef:

  Wat een mooie actie en wat leuk om jou te hebben gevonden voor mooie inspiratie!

  Geliked door 1 persoon

  1. mamasuperdun schreef:

   Wat leuk om te horen!! Heb je al wat lekkers gemaakt? 🙂

   Like

 2. Nathalie Verwoord schreef:

  Jaaaa wat leuk, ik volg jullie nu ook op fb. Ik zie hier alleen geen foto van die super gave boho tiffin, waarop ik kan reageren. Daarom doe ik het hier!

  Geliked door 1 persoon

  1. mamasuperdun schreef:

   Ik neem je naam mee in de namenloterij! Als je hebt gewonnen zal ik je een berichtje sturen 🙂 Liefs, Lindsey

   Like

 3. karinhaarblog schreef:

  Gedaan , wat een leuke box 🍀😘wordt je heel blij van .

  Geliked door 1 persoon

  1. mamasuperdun schreef:

   Leuk he! morgen maak ik de winnaar bekend, indien je hebt gewonnen zal ik je een bericht sturen. Liefs Lindsey

   Geliked door 1 persoon

   1. karinhaarblog schreef:

    Leuk hoor lindsey , ook dat ik mee mee mag doen , de winnaar zal heel blij zijn 😃🍀

    Like

 4. Anita H. schreef:

  Ik wil heeeeel graag meedoen. Maar ik zie de foto niet op Facebook. Via Instagram kan ik helaas niet taggen.

  Like

  1. mamasuperdun schreef:

   Ik neem je naam mee in de namenloterij! Als je hebt gewonnen ontvang je bericht van mij! Liefs, Lindsey

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s