Review: Natur Supercharged Smoothies

“”
Ik heb al eens eerder een review geschreven over Natur. Toen mocht ik de supercharged juices testen (die review kan je hier lezen)! Dit keer kreeg ik een heerlijke doos vol met smoothies!!

Supercharged smoothies
De smoothies zijn gemaakt met kokoswater. Nou ben ik zelf echt geen kokos fan. Maar deze smoothies zijn echt lekker. Door het kokoswater te gebruiken in plaats van fruit sappen zijn de smoothies lager in calorieën en suikers.

Een weetje over kokoswater
Kokoswater zit boordevol mineralen en vitamines waaronder kalium, magnesium, fosfor, ijzer, vitamine B en C. Doordat Natur als basis kokoswater gebruiken (in plaats van fruitsap of yoghurt) zijn de smoothies lager in calorieën en lager in suikers. De smoothies met kokoswater zijn volledig vegan! Goji galore, matcha madness & tumeric tiger; elke smoothie heeft een eigen superfood als finishing touch.

““””

Goji Galore
Een lekkere rode vruchten smaak door de toevoeging van framboos. Heel fruitig van smaak. Favorietje van mij! Deze smoothie bestaat uit aardbei, framboos, goji, appel, kaki en zwarte bessen.

Matcha Madness
Deze smoothie ziet er wel heel groen en gezond uit. Ik had verwacht dat ik deze niet zo lekker zou vinden. MAAR ik vind hem toch erg lekker. Het is een fruit- en groentesmoothie vol vezels. Hij bestaat uit peer, komkommer, spinazie, banaan, kaki en appel en spirulina. Door de toevoeging van banaan proef je dat de smoothie wat zoeter wordt.

Turmeric Tiger
Deze nieuwe smoothie met kokoswater bestaat uit banaan, kurkuma (turmeric), ananas, appel, limoen en kaki. Door de kurkuma had ik een hele erge kruidige smaak verwacht. Maar die is er totaal niet. Deze smoothie waant je op een tropisch eiland. Door de combinatie van banaan en ananas krijg ik meteen summerfeelings. Luca vindt deze ook erg lekker!

Ideaal om mee te nemen als tussendoortje, om als ontbijtje te nuttigen én mega geschikt voor kinderen dus!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s