Review: Kocostar Slice Mask

Vroeger (the good old days) was ik altijd bezig met beauty. Van urenlang nagels lakken, haarmaskers, baddersessies tot gezichtsmaskertjes. Maar ik had dan ook zeeën van tijd. Nu ik vier dagen per week werk, mijn blog onderhoud, mama en vriendin ben, heb ik daar helaas minder tijd voor. Nou ik zal eerlijk zeggen: MAAK ik daar minder tijd voor. Tot afgelopen week.


Luca was lekker uit logeren, manlief bij Feyenoord, dus ik had echt even ME-TIME. Ik had lekker gesport en ben uitgebreid gaan douchen. Na het douchen heb ik de tijd genomen voor mezelf een een heerlijk maskertje aangebracht. Ik mocht namelijk twee maskertjes testen van Kocostar: de Slice Mask Komkommer en de Slice Mask Watermelon.

Slice Mask Komkommer
Als je het zakje open maakt zit er een soort plastic plaatje in (met vocht) waarop de “slices” liggen.  De slices zijn een soort nat papier in de vorm van komkommertjes. De geur is echt heerlijk! Echt een frisse komkommer geur, heel lekker. Ik houd ervan! De aminozuren in de Slice Mask helpen de huid te zuiveren en het vochtgehalte van de huid te stabiliseren. Dit masker is kalmerend voor gezicht en lichaam met komkommerextract en bevat veel vitamine C. Kalmeert en hydrateert de onrustige en droge huid optimaal.

Ik moest stiekem een beetje lachen om mezelf, met die komkommertjes op mijn gezicht. Je laat de slices 15-20 minuten op je huid zitten en haalt ze er daarna af. Het voelt alsof er een soort gel op je huid zit. Dit wrijf je dan lekker nog in je huid. Mijn gezicht voelde heen schoon, fris en zacht aan.

Meer info kan je hier vinden: Slice Mask Komkommer


Slice Mask Watermelon
Dit maskertje werkt hetzelfde als de komkommer variant, maar dan met watermeloen plakjes! Watermeloenextract geeft de huid een oppepper en heeft een intensief vochtherstellende werking. Dit masker werkt kalmerend en verhoogt tegelijkertijd de elasticiteit en vochtbalans van de huid. Ook dit maskertje ziet er weer een grappig uit met die dingen op je gezicht. De geur van de Watermelon slices vind ik een beetje te zoet. Als je hier van houdt is het natuurlijk top, maar ik houd meer van de frisse geurtjes. De komkommer is daarom ook mijn favoriet.

Meer info kan je hier vinden: Slice Mask Watermelon 


Het fijne aan deze slice maskertjes vind ik dat je niet naderhand nog je hele gezicht moet wassen (waardoor vaak ook je haar / t-shirt weer nat wordt). Je verwijdert de slices, wrijft de overige “gel” in op je huid en stapt zo lekker je bedje in.

En ik zie dat de maskertjes nu in de aanbieding zijn bij ICI Paris voor €3,77 per stuk. Via deze link kom je bij de site van ICI Paris. Ik word niet gesponsord door ICI, was het maar zo’n feest. Gewoon een tip van mij!

Vond jij deze review leuk? Ben jij naast gezonde recepten ook geïnteresseerd in beauty? Laat dan ook even een berichtje achter!

Liefs, Lindsey

*ik heb deze maskertjes ontvangen van Maison PR

Advertentie

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. karinhaarblog schreef:

  Leuk stukje dank je wel vooral de foto’s 😘

  Like

 2. hotthingsforladies schreef:

  Ik vind het een super leuke blog ben gek op watermeloen geur heb er zelfs geur kaarsjes van dus deze ga ik zeker eens gebruiken..ziet er super grappig uit.Erg lekker fris dus en je gezicht voelt weer lekker fijn aan dus;-) neem je ook een kijkje op mijn blog liefs Wiltje 🍁🍃🍂🌳😁🌸🍀hele fijne avond wens ik je.
  P.s heerlijk dan even die chill tijd voor jezelf als je zo druk normaal hebt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s