Hotspot: Club vers – Den Haag

Vorige maand ben ik samen met een vriendin gaan lunchen in Den Haag bij Club Vers. Deze leuke hotspot is gelegen in de straat recht voor station DH Holland Spoor. Ideaal als je met de trein komt. Club Vers heeft lekkere smoothies, pannenkoeken, toast (mét avocadooooo), sappen, koffietjes en gebakjes van SUE.

vers2

But first, coffee
Wij begonnen met een lekkere latte. Hier waren we wel aan toe, aangezien het buiten erg koud is. Gelukkig was het binnen lekker warm. En gezellig druk! Het personeel moest dan ook erg hard werken. Ze waren ons heel even vergeten, maar kwamen toen meteen hun excuses aanbieden. Heel netjes. Het restaurant heeft een huiskamer look met allemaal verschillende hoekjes en zitjes. Zo staan er bijvoorbeeld ook grote stoelen met lage tafeltjes om in te hangen, cosy!

vers1

Lunchtime
Omdat de kaart zoveel lekkere dingen heeft, besloten wij om twee gerechten te delen. Wij namen de healthy pancakes met banaan, bosbes, geroosterde kokos, frambozenjam en ahornsiroop (kwijl…) en een sandwich met oude kaas, ei, avocado en kruidenmayonaise.

Het was VEEL en HEEL LEKKER!

De pannenkoekjes waren dik, maar wel luchtig. Lekker met de rode vruchtjes en jam. Precies zoet genoeg. De sandwich was ook echt heerlijk, op een lekkere dikke boterham met krokante korst. En ja, avocado en ei = gewoon winning. En die kruidenmayonaise, om je vingers bij af te likken! Echt een goede combinatie. Normaal ben ik geen fan van oude kaas, maar deze combinatie was top.

Wij hebben natuurlijk maar twee dingen op van de kaart, maar ik kan het jullie allemaal aanraden. Leuk zaakje, lekker en gezond eten. DOEN!

vers3

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s