Take Daily – vitamines voor jou op maat

on

Afgelopen week kreeg ik een proefpakket thuis gestuurd van Take Daily. Take Daily selecteert de vitamines en mineralen die aansluiten op jouw persoonlijke behoefte.

Online deed ik een gratis test op de website van Take Daily om te zien welke vitamines en mineralen ik nodig heb, super handig! Ik weet zelf namelijk niet wat nou een goede aanvulling is op mijn voeding. Op basis van de antwoorden die je geeft krijg jij een duidelijke aanbeveling over welke supplementen jouw lichaam kunnen versterken. Je kunt vitamines en mineralen uit je aanbevolen pakket halen of wisselen als je de aanbeveling niet precies wilt opvolgen.

Het pakket is voor mij samengesteld en bevat vitamines voor 28 dagen. Het fijn aan dit pakket is dat het een soort “advent kalender” is. Je maakt elke dag een vakje open en neemt je vitamines in. Handig!

Wil jij ook een proefpakket van één maand winnen van Take Daily? Kijk dan op mijn instagram pagina hoe je mee kan doen!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s