Review Natur. Supercharged Juices

Ik kreeg een heerlijke pakketje thuis gestuurd met gezonde sapjes van Natur. Hebben jullie wel eens van Natur. gehoord? Ik kende het nog niet, maar ik ben fan! Ik probeerde drie smaken “Supercharged juices” in de smaken “Body Guard”, “Rocket Fuel” en “Power Plant”. Hieronder lees je kort iets over Natur. en mijn ervaring met de sapjes!

Over Natur.
Natur. bezit eigen land waarop hun eigen groente en fruit wordt verbouwd. Alleen de beste groente- en fruitstukken worden geselecteerd voor de juices. Zo kunnen zij topkwaliteit garanderen en het sap eigenhandig naar een hoger niveau tillen. Uit elke vrucht en groente haalt Natur. de hoogst mogelijke voedingsstoffen.

Natur. gebruikt niet alleen het sap, maar ook de pitten, schil en het vruchtvlees. Want wist je dat de schil van een granaatappel vol antioxidanten zit? En pitten van een sinaasappel vol eiwitten? Zonde om weg te gooien, toch?

De farm to fridge-formule
Van de boer tot de fabriek tot het juicen, Natur. doet alles zelf. Alle juices zijn cold pressed. Met een speciale pers wordt het sap uit groenten en fruit gehaald zonder dat het wordt verhit. Daardoor blijven er meer vitamines en mineralen in de sappen zitten.Body Guard
Body Guard is een groente- en fruitsap vol vezels. Deze Supercharged juice is een mix van o.a. passievrucht, wortel, sinaasappel, perzik en kokoswater.

De combinatie tussen de vruchten en groenten (wortel dus) is goed. De smaak van wortel proef je wel, maar door de combinatie met de verschillende vruchten drinkt deze weg als een lekker fruitig drankje! Ze zijn alledrie echt lekker, maar deze is mn favoriet 🙂

Rocket Fuel
Deze Supercharged juice is een mix van o.a. biet, framboos, kaki, gember en kokoswater. Ook deze nutriëntrijke sap zit vol vezels.

Zelf ben ik geen gember-liefhebber, maar dit proef je er niet in. Door de frambozen wordt de sap een beetje zoet / zurig en de biet maakt het ook weer zoet.

Power Plant
Powerplant supercharged juice is een mix van o.a. spinazie, komkommer, kaki, gember en kokoswater.

De frisse smaak van komkommer ruik je meteen als je het flesje open draait. Door de spinazie is de sap lekker groen van kleur, dit voelt echt meteen super healthy haha. Doordat er ook vruchten in gebruikt worden is de sap ook wel zoet van smaak en proeft het dus helemaal niet echt naar groenten.

Slecht-etende-kinderen-smoothie tip!
Ik maakte met een flesje Body Guard een lekkere smoothie voor Luca (mijn 4-jaar oude zoontje). Ik deed er kaki fruit, diepvries frambozen en een handje spinazie in. Onze kleine man eet heel slecht groenten, dus op deze manier krijgt hij dan toch een portie groenten binnen. In combinatie met het fruit proeft hij niet dat er groenten in zitten en smult er zelfs van!

Wil je meer weten over de producten van Natur.? Kijken even op hun website. En houd mijn blog in de gaten, want binnenkort komt er een leuke winactie aan in samenwerking met Natur. !!

Liefs, Lindsey

Ps:
Sinds deze maand zijn er naast de sappen ook een heleboel snacks te krijgen. Van granolarepen tot zeewier en van gezonde popcorn tot gevriesdroogde groente en fruit. Alles is laag in suikers en zout. 


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s