Havermoutpap met frambozen en blauwe bessen

Laatst deelde ik al een heerlijk receptje van Loreen van Healthandlicious, namelijk de pompoenbrownies! Vandaag deel ik weer zo’n prachtig plaatje van haar! Zelf maak ik bijna nooit havermout ontbijtjes, maar dit ziet er uit om te smullen! Hopelijk komt Loreen snel met haar eigen blog, want dan kunnen we van nog meer lekkers smullen! Op haar instagram pagina deelt ze haar mooie foto’s en receptjes in het onderschrift.

Wil jij dit ook maken? Lees hieronder hoe!

Wat heb je nodig?
– 70 havermout
– 250 ml amandelmelk
– snufje zout
– 1 a 2 el honing
– scheutje vanille extract
– 2 el chiazaad (optioneel)
– handvol blauwe bessen en een handvol frambozen (vers of diepvries)

Hoe maak je het?

  1. Doe alle ingrediënten in een pannetje en verwarm op een middelhoog vuur. Goed blijven doorroeren zodat het niet gaat aanplakken. Verwarm het tot het mengsel is ingedikt en het fruit zacht is geworden.

Eet smakelijk!

Liefs van Lorena en Lindsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s