Albert Heijn ambassadeur


Lieve mensen!

Ik heb weer een nieuwtje.. een tijdje geleden ben ik gevraagd om ambassadeur te worden voor Albert Heijn! Hoe super leuk is dat! Ik mag dan producten van AH testen, reviewen en lekkere recepten mee maken. So stay tuned!

Mijn eerste pakketje van AH is deze week binnen gekomen. En wat een HEERLIJK eerste pakket, OMG. Zoals jullie misschien wel op social media (of in de winkels) hebben kunnen zien heeft Albert Heijn het Delicata-assortiment uitgebreid met maar liefst 36 verschillende smaken/repen. WHUT!

Ik kreeg dan ook deze heerlijke doos met 8 verschillende repen om te proberen. Ik denk dat AH mij van Mamasuperdun, Mamamoddervet gaat maken op deze manier. Maar hé, mij hoor je niet klagen!

Houd mijn blog in de gaten om te zien wat voor lekkers ik met de Delicata-repen van Albert Heijn ga maken.

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s