Overnight bieten oats

img_0966
Ik zal eerlijk toegeven, ik houd helemaal niet van de overnight oats. Ik vind het wel oké, maar ik zou dit niet zo snel voor mezelf maken. Maar wel voor jullie! Ik heb deze oats speciaal laten testen door mijn geliefde collega en zij was heel enthousiast. Bij deze dus het recept!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

– 1 middelgrote (voorgekookte) biet
– 1 middelgrote appel
– 1 banaan
– 8 el havermout
– 2 el chia zaadjes
– 1 el honing
– 1 el cashew butter
– 150 ml water

Extra:
– keukenmachine/blender
– weckpotje (of andere afsluitbare pot) 

Hoe maak je het?

  1. Schil de appel en snijd in grove stukken, doe dit ook met de biet en banaan. Stop in de keukenmachine en mix het geheel door tot het geheel fijner wordt.
  2. Voeg nu alle overige ingrediënten toe en mix het geheel door tot alles goed is gemengd.
  3. Stop het mengsel in een weckpotje (of andere afsluitbare pot) en laat een nachtje in de koelkast staan.

De volgende ochtend kan je meteen aan tafel schuiven!
Tip: verwarm de oats even op in de magnetron, als je niet van koude oats houdt 🙂 

Liefs, Lindsey

img_0976

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s