BOS – Ice Rooibos

Kennen jullie BOS – ice rooibos? Ik kende dit merk ice tea nog niet, maar toen ik deze vrolijke verpakking zag was ik meteen benieuwd! Ik heb deze blikjes in de koelkast gelegd om lekker koud te worden. Ice Tea moet toch ijskoud zijn.. 😉 BOS Ice Rooibos heeft verschillende smaken ice rooibos en lanceerde deze nieuwe smaak: GREEN ROOIBOS & YUZU!

Het fijne aan deze ice tea is dat de biologische groene rooibos natuurlijk is, hoog in anti-oxidanten én laag in suiker. Voor een foodie als ik klinkt dat natuurlijk fijn in de oren, maar ook de smaak is echt lekker!

Wat ik ook zo mooi vind aan BOS Ice Rooibos is het volgende: voor elke 2000 verkochte blikjes op verpakkingen, planten en onderhouden zij één boom. Hoe mooi is dat?

Zelf vind ik het altijd lekker een om ijskoude ice tea te nemen op een hete zomerdag, jullie ook? Nou dat kan nu ook! De nieuwe smaak is ook verkrijgbaar op de terrassen in Nederland. Maar je kan ook thuis genieten van BOS, de liter verpakkingen zijn namelijk te verkrijgen bij de grotere Albert Heijn’s.

Wil je meer info, kijk even op de website van BOS – Ice Rooibos!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s