Havermout-pindakaas repen

on

Gastblogger Nicole van Nica Chica deelt weer een super lekker recept op Mamasuperdun!

Nicole: “Zo aan het einde van de middag heb ik altijd wel een beetje trek en zo vlak voor het sporten vind ik het wel fijn om nog even iets te eten. Hierdoor ga ik dan toch vaak in de keukenkastje neuzen, om te kijken of er nog iets te knabbelen ligt. Maar je eigen ‘vijf-uur-snack’ kan je natuurlijk ook heel makkelijk zelf maken”.

Wat heb je nodig (voor 9-12 stuks)?

– 175 gram havermout
– 
100 gram pindakaas
– 40 gram kokosolie
– 30 gram agave siroop
– 30 gram pure chocola (72% cacao)
– handjevol gehakte pinda’s

Hoe maak je het? 

  1. Doe de pindakaas met 30 gram kokosolie en de agave siroop in een pan en verwarm kort.
  2. Voeg de havermout en de gehakte pinda’s toe en meng door elkaar.
  3. Doe het mengsel in een bakvorm bekleed met bakpapier.
  4. Laat dit in de koelkast uitharden.
  5. Verwarm de pure chocolade met de rest van de kokosolie au bain marie.
  6. Drizzle de chocola over de pindakaas repen. Laat de chocolade even hard worden (in de koelkast).
  7. Snijd de pindakaas repen in gelijke stukken.Tip: Bewaar de pindakaas repen in de koelkast zodat ze hard blijven!

    Liefs van Nicole & Lindsey 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s