Afgelopen week maakte ik een super lekkere bloemkool pizza van Magioni. De bodem heb ik kant-en-klaar gekocht bij de Albert Heijn, ideaal. Je kan natuurlijk zelf allerlei heerlijke creaties verzinnen, maar deze wilde ik jullie niet onthouden!
Wat heb je nodig?
– 1 Magioni bloemkool bodem (verkrijgbaar bij AH)
– 2 el tomatenpuree
– 1/2 gele paprika
– 1/2 rode ui
– 1/2 bol mozzarella
– 3 champignons in plakjes
– 3 plakjes parmaham
– klein handje rucola
Hoe maak je het?
1. Verwarm de oven voor zoals beschreven op de verpakking van Magioni. Besmeer de bodem met de tomaten puree.
2. Snijd de paprika in reepjes, de ui in ringen en de champignon in plakjes. Snijd ook de bol mozzarella in plakjes.
3. Beleg de bodem met de paprika, ui en champignon. Verdeel de plakjes mozzarella over de pizza en schuif in de oven voor 15 minuten.
4. Haal nu de pizza eruit de verdeel de plakjes parmaham over de pizza en stop nog even terug in de oven zodat de ham ook wat warm wordt.
5. Top de pizza af met wat rucola en smullen maar!
Eet smakelijk!
Liefs, Lindsey