Pure chocolade brokken met nootjes, zaadjes en besjes.. dit recept is zo makkelijk en zo lekker!! Beter dan een gevulde reep uit de supermarkt 🙂
Wat heb je nodig?
– 200 gram pure chocolade
– 20 gram pistache nootjes
– 20 gram (ongezouten) cashew nootjes
– 30 gram goji bessen
– 2 gram lijnzaad
– 2 gram chiazaad
Hoe maak je het?
1. Breek de chocolade in stukjes en smelt de chocolade au bain Marie of in de magnetron.
2. Hak de nootjes in kleine stukjes.
3. Bekleed nu een bakplaat met bakpapier. Giet hierop de gesmolten chocolade. Smeer de chocolade uit tot je een groot vlak hebt.
4. Bestrooi de chocolade met de nootjes, zaadjes en besjes. Druk het een beetje aan in de chocolade.
5. Laat de chocolade nu hard worden in de koelkast voor ongeveer een à twee uur.
6. Als de chocolade hard is geworden breek je hem in grove stukken en smullen maar!!!
Fijn weekend allemaal 🤗
Liefs, Lindsey
Macro’s per stuk (ongeveer 15 stukken):
Kcal 96,2
Koolh 8,5
Eiwit 1,8
Vet 5,9
Vezels 1,3