Hotspot: Ricky’z Yoghurtbar

on

rickyz4Afgelopen weekend las ik in een artikel van Fitgirlcode over de opening van een nieuwe yoghurtbar in Rotterdam. Nou niet eens een nieuwe, maar de eerste in Rotterdam! Hoe leuk is dat. In de stad zijn natuurlijk genoeg ontbijt en lunch zaakjes, maar een echte yoghurtbar kennen we nog niet. Afgelopen weekend ben ik samen met mijn gezinnetje  Ricky’z Yoghurtbar gaan opzoeken.

Mijn zoontje Luca (3 jaar) was meteen onder de indruk van alle mooie spulletjes die aan de muur hingen. Aan de muur hingen…? Bij Ricky’z kan je dus kiezen uit verschillende soorten yoghurt, met heel veel verschillende toppings: van granola tot chocopops of smarties. Je mag je bakje onbeperkt vullen met toppings. Hoe lekker is dat?  Ze hebben zoveel keuze en je wilt het liefste alles nemen, waardoor je vanzelf naar deze muur wordt getrokken.

Ricky’z is leuk ingericht met tafeltjes, een picknicktafel en een bar met krukken aangekleed met planten en schilderijtjes. Volgens Rick is het nog niet helemaal af, maar wij vinden het nu al leuk.

rickyz

Maar Ricky’z heeft niet alleen yoghurtjes in zijn leuke zaak. Je kunt er ook verschillende bagels kiezen, maar ook smoothies, sapjes, gezonde shots, granola- en acaï bowls, muffins, gebakjes en andere lekkernijen. Carlo en ik hebben allebei een bagel genomen. Eentje met gegrilde kip en een klassieker met roomkaas-bieslook. Ook hebben wij een granola bowl gedeeld. Deze bowl was gevuld met een lekkere dikke yoghurt, gevuld met aardbeien, goji bessen, bramen en granola. Echt een aanrader. Ik ben zelf dol op yoghurtjes met vers fruit, dus dit was een topper!

rickyz5

Rick had voor Luca een bakje straciatella yoghurt gemaakt met aardbeien, blauwe bessen en frambozen. Uiteraard wilde hij bij de mooie muur kijken en zijn bakje vullen. Het enige waar hij oog voor had waren de smarties. Luca greep zijn kans en heeft zijn bakje wel drie keer met smarties gevuld haha!

rickyz6

We hebben zelf nog even gezellig met Rick aan onze tafel zitten kletsen. Rick is erg betrokken bij zijn zaak en een perfectionist. Je bakje yoghurt wordt echt met zorg bereid, daar hoef je niet bang voor te zijn. Rick en zijn partner waren ook erg lief voor Luca, terwijl hij wel drie keer zijn smarties door de winkel heeft gestrooid! Je kan hier dus ook gerust je kinderen mee naar toe nemen. Lekker voor jong en oud.

rickyz7

Handig om te weten: je kan je yoghurtjes ook to-go meenemen. Ricky’z ligt vlakbij de Meent, dus lekker centraal ook. Wij komen zeker nog eens terug bij Ricky’z !

Liefs, Lindsey (en Carlo & Luca)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s