Hello Fresh Bloggersbattle

hello-fresh-kippendijen

Vorige week deelde ik een “geheimzinnige” foto op Instagram met de tekst “I’m in”! Dit was een aankondiging voor wat er die week zou komen. Ik doe namelijk mee aan de Hello Fresh Bloggersbattle tussen Fitgirlcode en Ilovehealth.

Ik ben Bloginsider voor @fitgirlcode, YEAH! Fitgirlcode heeft een zeer liefdevolle (laten we zeggen onlosmakelijke en licht verslavende) band met food. En ik natuurlijk ook! Voor de nieuwe Hello Fresh campagne wordt er dus een battle gehouden tegen de healthblog I Love Health. Als Bloginsider ga ik een week lang de Hello Fresh Box testen, waarmee ik allerlei heerlijke maaltijden ga maken. Hiervan post ik dan een leuke foto op instagram, facebook en m’n blog. Want over smaak valt wel degelijk te twisten!

Hieronder zie je een deel van de heerlijke verse producten uit de Hello Fresh Box!

hello-fresh-box

Het gerecht bovenaan de pagina is het winnende gerecht van het tv-programma “Over Smaak Valt Te Twisten”. Een culinair hoogstandje uit de Hello Fresh Box: kippendij met paddenstoelenmix, bataatcrème en rode wijnsaus. Het gerecht maken heeft wat tijd gekost (ongeveer een uurtje) maar het smaakt als KERST! Haha. Weinig ingrediënten, maar zo veel smaak! Wie benieuwd is naar het recept kan mij een berichtje sturen, dan kan ik hem voor jullie uitwerken.

Natuurlijk ga ik aan jullie vragen om op mijn foto te stemmen, zodat ik straks als winnaar wordt gekozen door Fitgirlcode!! Ik laat zo snel mogelijk aan jullie weten hoe jullie op mijn foto kunnen stemmen.

Komende week volgen er nog twee heerlijke maaltijden uit de Hello Fresh Box! Dus houd m’n blog in de gaten!!

Liefs, Lindsey

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s