Froyooo

Froyo, oftewel frozen yoghurt! Echt te makkelijk voor woorden, maar zo lekker. Je kan ook nog variëren in smaak en toppings. Lekker als tussendoortje, maar je kan ook gewoon lekker ontbijten met dit “ijsje” 🙂 

Ingrediënten (voor twee porties):
– 200 gram Griekse yoghurt 0% vet
– 250 gram diepvries aardbeien (ander soort diepvries fruit kan ook!) 
– toppings naar keuze (bijvoorbeeld superfoods, noten, cacao nibs) 

Mix in een blender de Griekse yoghurt samen met de bevroren aardbeien. Laat de blender draaien totdat je een glad mengsel hebt. 

Doe het mengsel in een platte schaal en leg ongeveer een uur in de vriezer. Ik heb de schaal per ongeluk de hele nacht erin gelaten, dat kan ook natuurlijk. Maar dan moet je hem even van te voren eruit halen, zodat het iets zachter is geworden. 

Bestrooi met je favoriete toppings en smullen maar! Een heerlijke fris ijsje. 

Macro’s per portie (zonder toppings):
Kcal 135
Koolh 16,2
Eiwit 14
Vet 0,5
Vezels 0

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s