Hips don’t lie

on

sportoutfit progressie

Op mijn blog ben ik actief met het posten van lekkere en gezonde recepten. Maar toch vind ik het ook leuk om mijn persoonlijke verhaal meer met jullie te delen. Vorige week poste ik bovenstaande foto op mijn instagram account (@liinc_ / @mamasuperdun). Ik ben super trots op het resultaat wat ik de afgelopen zes maanden heb behaald. Door het delen van mijn foto’s en verhalen hoop ik andere mensen ook te inspireren om voor zichzelf te kiezen. En vooral laten inzien dat ook jij een gezonde levensstijl kan leven!

De linkerfoto is half februari gemaakt, de rechter begin juli. Shakira heeft gelijk, hips don’t lie! Mijn probleemzone is toch wel mijn onderlichaam, de heupjes. In het begin duurde het zo lang voordat ik hier verschil in zag. Maar zo blijkt, geduld wordt beloond. Want nu zijn mijn heupen de afgelopen maanden toch een stuk geslonken. Uiteraard ben ik nog steeds niet tevreden, er mag nog wel wat meer af. Maar hé, daar ben ik vrouw voor! De ene dag voel ik me Beyoncé en de andere dag voel ik me tonnetje rond.. Dat zal toch altijd wel zo blijven, welke vrouw heeft dat nou niet?

Bij Personal Body Plan hebben ze het steeds over “consistentie is the key”. Maar zo is het wel! Als je blijft volhouden, komt het vanzelf goed. Je hebt een hoop zelfdiscipline nodig, maar als je iets echt wilt, lukt het ook echt. De knop moet om. En blijf ook vooral de kleine geluksmomentjes koesteren. Natuurlijk stel je doelen op de lange termijn, maar denk ook aan die korte termijn doelen. Bijvoorbeeld die 5 kilo extra op je squat gewicht. Het gaat niet alleen om je lichamelijke verandering, bedenk ook eens wat er allemaal in je koppie rond spookt en hoe dit verandert wanneer je werkt aan een nieuwe levensstijl!

De komende tijd zal ik nog wel wat meer foto’s en verhalen delen.. dus ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden om te lezen! Als jullie tips of vragen hebben hoor ik het graag 🙂

 

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Caroline schreef:

    Zo knap van jou!
    Alhoewel ik je altijd prachtig en sexy heb gevonden, ook toen je dik(ker) was! 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s