Welkom!

Mijn allereerste berichtje en mijn nieuwe hobby: bloggen! Mijn vriend vroeg wel eens aan mij.. Linds, wat is jouw hobby. Hobby’s? Die heb ik niet. Ja, eten! Oke eten, misschien kan ik daar wel iets mee. Ik start deze blog echt niet om #instafamous te worden. Er zijn al zoveel van die foodblogs. Ik vind het gewoon leuk om mijn baksels, creaties of whatever met anderen te delen. En hopelijk vinden jullie dit ook leuk. Maar ik zal eerst iets over mijzelf vertellen 🙂

 

Ik ben Lindsey, samenwonend met Carlo in Rotterdam, 26 jaar oud en moeder van de kleine draak Luca. Sinds januari 2016 ben ik begonnen met het veranderen van mijn levensstijl. Ik  ben een echte jojo, houd van lekker en veel eten. Dit was een beetje uit de hand gelopen. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, was vaak chagrijnig en niet blij met wie ik was. Er moest iets veranderen. Al een tijdje volgde ik Personal Body Plan (PBP) via social media. Ik kon echt mijn ogen niet geloven.. Wat een mooie resultaten hebben deze mensen behaald. Zou ik dit ook kunnen? Nee joh, dat kan ik echt niet. Ik ben niet sportief en houd teveel van eten. Toch heb ik de stap gemaakt. De stap om aan PBP te beginnen is nu zo’n twee maanden geleden en ik zou nooit meer terug willen. Ik zit nu al beter in mijn vel dan ik me de afgelopen jaren heb gevoeld. Uiteraard heb ik nog een lange weg te gaan, maar ik ben op de goede weg naar het worden van de beste versie van mijzelf :

 Jullie zullen je wel afvragen (of niet) waarom ik mijn blog “Mamasuperdun” heb genoemd. Sinds ik met PBP begonnen ben steunt mijn vriend mij heel erg hierin. Hij stimuleert mij en maakt complimenten. Hij zei steeds tegen Luca “zeg maar: Mama is superdun”. En sindsdien zegt Luca als ik mij omkleed of voor de spiegel sta “Mamasuperdun”. Heel schattig en moet er iedere keer weer om lachen. Voor mij klinkt het leuk en hoop dat deze naam jullie bij blijft! Ik ga mijn best doen om lekkere recepten te plaatsen, zodat jullie ook kunnen genieten van lekker en gezond eten!

Liefs, Linds
Advertentie

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Rosanne schreef:

    Super leuk! Ik ga je zeker volgen. We delen nu onze meeste gerechten al via snapchat, maar zo weet ik ook de recepten. Jammie!

    Like

  2. Erik schreef:

    Ik kan iedereen mamasuperdun.nl aanraden! Wat een ongelooflijk mooie website, echt het bezoeken waard!! Jammer dat ze Luca een draakje noemt, enfin misschien is die dat soms wel eens 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s