Eiwrap

Let’s wrap it up!

Een ei in een wrap, gewoon omdat het kan. En het smaakt ook echt lekker. En heel belangrijk, je zit echt vol erna!

Ingrediënten:
– meergranen tortilla (ik heb tortillas van AH eigen merk)
– 1 ei
– 2 eiwitten
– 3 plakjes kalkoenfilet
– tomaat
– komkommer (of andere groenten die je lekker vind)
– theelepel kokosolie

Kluts in een kommetje het ei en de eiwitten samen. Bak de eieren in de pan met een beetje kokosolie. Ik kruid mijn ei altijd met wat zout en peper. Soms ook een beetje chili knoflook kruiden voor iets meer spicy flavour. Snijd ondertussen de tomaat en komkommer in reepjes/blokjes. Als je het ei hebt omgedraaid leg je de plakjes kalkoenfilet erop, zodat deze ook lekker warm worden. Stop de wrap even 10-20 seconden in de magnetron zodat hij iets zachter is. Leg de wrap op een bord en leg hierop het gebakken ei. Vervolgens beleg je het met de gesneden tomaat en komkommer. And wrap it uppp! Ik gebruik vaak een prikker zodat hij niet meteen open rolt. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s