Zwangerschapsyoga Mama Glow + winactie

Toen ik zwanger was van Luca woonde ik nog in het zonnige zuiden, in Breda. Daar heb ik toen de zwangerschapsyoga gevolgd bij Gwen van Mama Glow. Inmiddels is dat alweer acht jaar geleden! Maar uit het oog betekent dus niet uit het hart. Gwen en ik volgden elkaar al die tijd nog op instagram en nu ik weer zwanger ben van de tweede heeft Gwen mij gevraagd om weer de zwangerschapsyoga te volgen bij haar. Super tof!

Meet Gwen!

Ik woon natuurlijk niet meer in Breda, maar dat is helemaal geen probleem. Ik volg haar zwangerschapsyoga lekker relax vanuit huis in de babykamer via Zoom! 5 minuten voor aanvang loop ik naar boven en zet mijn laptop aan en tadaaa daar zit Gwen al klaar. Ideaal.

Warrior pose

Als je bij Gwen binnen stapt of met haar spreekt voel je meteen een enorme rust over je heen. Wat ik enorm prettig vind. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren en is enorm lief en begripvol. Echt een fijn persoon! Je voelt je compleet op je gemak wat denk ik erg fijn is tijdens je zwangerschap. Zwangerschap en geboorte, vooral van je eerste kindje, zorgen in een korte tijd voor veel verandering. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms best overvalt. De zwangerschapsyoga lessen helpen je om blij in verwachting te zijn. Gwen helpt jou vol vertrouwen naar je bevalling toe te leven door middel van fijne yogalessen, gecombineerd met ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken voor tijdens je bevalling en elke les een ander thema, zodat al je vragen beantwoord worden.

Heb jij nog nooit yoga gedaan? Dat is dus helemaal niet erg! Je kan gewoon lekker meedoen. Oefening baart kunst en dat geldt ook voor yoga. Door op meerdere momenten yoga te beoefenen, raak je sneller en meer vertrouwd met het ontspannen en je ademhaling.

Child pose

Dus nu heb ik iets leuks voor jullie zwangere dames! Ik mag aan een van jullie 10 online zwangerschapsyoga lessen (t.w.v. €95,00) weggeven bij Gwen én een super mooie yogamat van Superyoga.nl (zie onderstaande afbeelding). Ik heb zelf ook al een aantal maanden een yogamat van Superyoga en ben er zo blij mee!

Wil jij deze toffe actie winnen? Lees dan snel onder mijn post hoe je mee kan doen!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s