Lowcarb vega-pasta

Hello guys!

Ik deel hier weer een lekker receptje met jullie. Dit keer een koolhydraat arme pasta met lekker veel groenten van Protiplan. Zij hebben mij gevraagd om een receptje te maken met de tagliatelle en de pastasaus. En hij is lekker!! En helemaal top qua voedingswaarden.

Daarnaast mag ik ook 2 waardebonnen twv €25 weggeven aan jullie om te besteden bij Protiplan. Hoe leuk is dat! Check mijn post op Instagram hoe je mee kan doen.

Wat heb je nodig (voor 2 kleine porties)?

– een verpakking tagliatelle van Protiplan
– 1 potje pastasaus van Protiplan
– 75 gram kastanje champignons
– 1/2 gele paprika
– 1 kleine ui
– paar blaadjes verse basilicum
– paar cherry tomaatjes
– handje zaden mix (pompoenpitten, zonnebloempitten en pijnboompitten)
– 1 el olijfolie
– optioneel: parmezaanse kaas

Hoe maak je het?

1. Kook de pasta volgens de verpakking.

2. Snijd de ui in halve ringen, de champignons in plakjes en de paprika in reepjes. Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak daarin de groenten gaar.

3. Voeg de saus toe en roer het geheel door tot het opgewarmd is.

4. Verdeel een aantal basilicum blaadjes en cherry tomaatjes over de pasta.

5. Top eventueel af met wat mega lekkere parmezaanse kaas en klaar is kees!

Super lekker en makkelijk vega én koolhydraatarm/eiwitrijk gerechtje.

Liefs, Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s