Guacamole-chili burgers


Zoals jullie weten ben ik geen vegetariër of veganist. Maar ik probeer echt wel minder vlees te eten ook tegenwoordig. Ik maakte bijvoorbeeld deze SUPER LEKKERE burgers. Zowel geschikt voor vegetariërs als veganisten!

Wat heb je nodig (voor 2 burgers)?
⁃ 2 boon chili burgers (1 verpakking)
⁃ 2 spelt bollen (Albert Heijn)
⁃ 2 kleine handjes gemengde rucola melange
⁃ 8 cherry tomaatjes in plakjes
⁃ 1 avocado
⁃ 1 tomaat
⁃ 1 kleine ui
⁃ 1 tl citroen sap
⁃ 1/2 uitgeperste knoflook (of hele als je dat lekker vindt)
⁃ Zout en peper
⁃ Snufje komijn

Hoe maak je het?

1. Snijd de ui fijn en de tomaat in kleine blokjes.
2. Prak de avocado fijn en doe hier de ui, tomaat, uitgeperste knoflook en citroen sap doorheen.
3. Voeg naar smaak zout, peper en komijn toe.
4. Bak de boon burgers volgens de verpakking.
5. Snijd de spelt bollen open. Beleg beide bollen met een handje sla. Leg daarop de burgers en daarop de plakjes cherry tomaten.
6. Verdeel de guacamole over de twee burgers en smullen maar!

Liefs, Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s