Protein choco-oats met rood fruit – Live Puri

Goedemorgen zonnestraaltjes!

Van Live Puri mocht ik een paar eiwitpoeders proberen! Ik kreeg de smaken chocolade, vanille, kokos en chai toegestuurd.

Over Live Puri
In de producten gebruiken zij zo weinig mogelijk verschillende ingrediënten, dus is Live Puri 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen. Kwaliteit en puurheid staan voorop. Ze hechten aan wetenschap en hebben daarom alles al vooraf voor je uitgezocht. Daar kun je je lichaam op laten vertrouwen. Ben je benieuwd naar het verhaal achter Live Puri? Lees dan hier verder.

Ik ben zelf geen fan van eiwitshakes. Ik doe mijn eiwitpoeder namelijk altijd door de yoghurt of kwark. En eigenlijk neem ik altijd vanille smaak, deze vind ik het meest neutraal. De vanille probeerde ik dan ook als shake. Ik zal zeggen, ik vond het minder vies dan “normaal gesproken” met andere merken eiwitpoeder. Maar nog steeds ben ik geen fan. Dat ligt niet aan Live Puri, maar aan mij haha. Ik houd het lekker bij eiwitpoeder door mijn bakje yoghurt! Carlo heeft de kokos smaak getest als shake en vond hem erg lekker. Hij is dan ook wel kokos fan. Chai smaak vind ik over het algemeen ook apart, dus dat was deze ook haha. De chocolade smaak in onderstaande recept was erg lekker! Het ruikt naar een warme beker chocolademelk, heerlijk in combinatie met rood fruit. En met dit bakje heb je meteen een goede start van de dag, inclusief carbs en eiwitten!

Recept choco-oats met rood fruit

Wat heb je nodig?
– 150 gram (soja)melk
– 4 el havermout
– 25 gram eiwitpoeder choco licht gezoet Live Puri 
– 5 gram honing
– 2 blokjes pure chocolade
– 2 aardbeien
– 3 verse frambozen
– 1 tl kokosrasp 

Hoe maak je het?

  1. Verwarm in een pannetje de melk samen met de havermout en eiwitpoeder.
  2. Als de havermout warm is voeg je de honing toe.
  3. Stop in een bakje en verdeel het rode fruit over je bakje.
  4. Rasp een blokje chocolade over de havermout en leg een blokje in je bakje.
  5. Verdeel nog wat kokosrasp over de havermout en klaar is kees!

Fijne dag!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s