Peanutbutter cookie muffins


Body & Fit shop heeft iets nieuws. Namelijk de “Crunch & Cream Cookies”. O M G!
Het zijn een soort oreo koekjes, maar dan een stuk verantwoorder. De crunch & cream koekjes zijn suikerarm en gemaakt met whey eiwit inclusief een heerlijke vanille crèmevulling. Echt een top snack die past in een gezondere levensstijl. En deze koekjes combineerde ik nog even met iets anders lekkers, namelijk: pindakaas! Geloof me, dit wil je maken. Via de linkjes in het recept zie je welke producten ik heb gebruikt.

EN! Profiteer vandaag van Black Friday deals en kortingen via onderstaande link!

Wat heb je nodig (voor 6 muffins)?

– 100 gram havermeel
– 75 gram pindakaas
– 75 gram kokosolie (gesmolten)
– 50 gram vloeibare eiwitten 
– 25 gram kokosbloesemsuiker
– 6 crunch & cream cookies
– 1 ei 
– 1 tl bakpoeder

Extra:
– muffinvormpjes

– mixer / blender

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix alle ingrediënten in een kom met de mixer, behalve de koekjes. Zorg ervoor dat je een glad beslag krijgt.
  3. Breek de koekjes in stukjes en roer met een lepel door het beslag (bewaar evt. een paar stukjes als versiering op de muffins als ze klaar zijn).
  4. Vul de muffinvormpjes met het beslag en zet in de oven voor ongeveer 20 minuten.
  5. Laat de muffins goed afkoelen en steek nog een paar koekjes in de muffin ter versiering.

Geniet van deze lekkere snack!

Liefs, Lindsey

logo

Voedingswaarden per stuk:
Kcal 355
Kh 23
Eiwit 10
Vet 25 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s