Overnight oats met pindakaas en aardbeien

Jaimy’s instagram pagina kwam ik een paar maanden geleden and I love it. Ik houd van de mooie en lichte foto’s die ze maakt en hoe creatief ze ook is! Hoe verzin je zulke lekkere dingen?? Crea bea. Pas geleden mocht ik op Jaimy’s website mijn favoriete salade delen en vandaag deelt zij hier een heerlijk ontbijt receptje!

Jaimy
MEET JAIMY!
Hi lieve volgers van Lindsey aka Mamasuperdun!

Mijn naam is Jaimy en mijn blog heet jaimyskitchen.nl. Vandaag mag ik op Lindsey’s blog één van mijn favoriete ontbijtjes delen. Dat vind ik onwijs leuk!

Wij kennen elkaar van Instagram en Lindsey is dan ook een van mijn favo girls om te volgen, omdat ze altijd heerlijke recepten deelt. Super om bij weg te kwijlen, haha. Onwijs leuk om één van mijn recepten te delen op Mamasuperdun!

Zelf ben ik erg van de hartige recepten, dus op mijn blog zie je veel curry’s, recepten met veel veggies  en andere spannende recepten. Experimenteren in de keuken naakt nij onwijs happy. Daarnaast ben ik een breakfast junkie en maak ik de laatste tijd steeds vaker guilty recepten (oeps). Voldoende inspiratie te vinden dus misschien wil je een kijkje nemen op mijn blog? Zou ik leuk vinden!

Dit recept draait om havermout, oftewel overnight oats. Want de havermout maak je een avond van tevoren (of een half uur). We maken er een feestje van, want er mag pindakaas bij! De aardbeien zijn een lekkere zoete toevoeging in het recept. Al zin in gekregen?

Veel liefs,
Jaimy

Wat heb je nodig (voor één portie)?
– 1 tl pindakaas
– 30 gr havermout
– 100 ml soja yoghurt
– 50 ml water
– 0,5 tl kaneel
– 4 aardbeien

Hoe maak je het? 

Meng de havermout met soja yoghurt, water en kaneel. Laat dit minimaal 10 minuten staan, of een nachtje in de koelkast. Voeg vervolgens de aardbeien in plakjes toe samen met de pindakaas.

Pindakaas Overnight Oats met aardbeien 2

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s