Juice Junkies – review en winactie!


Mamasuperdun heeft 5.000 volgers en dat moet gevierd worden!! Ik heb een paar leuke winacties voor jullie geregeld, waaronder een winactie in samenwerking met Juice Junkies! Wie zijn Juice Junkies?? En hoe kan je winnen? Lees hieronder snel verder!

Juice Junkies
Juice Junkies is in 2016 opgericht door Kevin, Kelly en Nina. Zij kwamen op het idee om Juice Junkies op te richten omdat zij zelf gek zijn op smoothies, maar het nogal een gedoe vonden om te maken.

Ben jij ook gek op smoothies, maar vind je het ook zo’n gedoe om eerst langs de groenteboer te gaan, vervolgens alles te wassen, te schillen, in stukjes te snijden en dan ook nog eens met je vieze handen de blender aan te zetten? Of wil jij graag gezonder leven en meer vitamines binnen krijgen, maar heb je maar weinig tijd? Dan zijn de zakjes met diepgevroren IQF (Individual Quick Frozen) kwaliteit groenten en fruit van Juice Junkies de ultieme oplossing voor jou!

Smoothies
In de diepgevroren zakjes vind je een mix van fruit, fruit en groenten of een mix van fruit, groenten, whey protein en superzaden! Het diepgevroren fruit en/of groenten wordt geleverd in individuele zakjes van 140 gram. Dit is een perfecte hoeveelheid voor een snel ontbijt of makkelijk tussendoortje.

Voordelen
Jouw bestelling wordt op een dag naar keuze bij jou thuis met een koelwagen afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is de zakjes direct in je vriezer plaatsen. Zodra je zin hebt in een smoothie, haal je het zakje uit de vriezer. Je schenkt 200 ml jus d’orange, appelsap of cocoswater in je blender. Voegt de inhoud van het zakje erbij om vervolgens je blender gedurende 30 seconden zijn werk te laten doen. Je giet je smoothie in een glas en je kunt gaan genieten. Zo simpel én gezond kan het zijn!

Juice junkies

Winactie
Ik heb de zakjes geprobeerd en vind het ideaal. Je gooit het zakje in de blender voegt wat sap/water toe en mixen maar! Ideaal voor drukke moeders zoals ik. En de smoothies zijn kids proof, Luca vindt ze ook heerlijk.

Omdat Mamasuperdun de 5.000 volgers heeft behaald mag ik een kortingscode weggeven voor een box met alle smaken smoothies! Wat moet je hiervoor doen? Check de post op instagram hoe je mee doet en wie weet win jij al deze smaakjes!

Liefs Lindsey

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s