Ik wilde dus eigenlijk dat het een soort koek werd à la Liga, maar het werd meer een soort cake. Bij deze dus de ligakoek-cake. Ook erg lekker haha!
Wat heb je nodig?
– 200 gram bosvruchten (diepvries)
– 75 gram havermeel
– 30 gram amandelmeel
– 30 gram speltmeel
– 60 gram rozijnen
– 40 gram kokosolie (gesmolten)
– 75 gram magere melk
– 25 gram honing
– 25 gram kokosbloesemsuiker
– 2 eieren
– 2 tl bakpoeder
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Mix alle ingrediënten, behalve het fruit en de rozijnen, met een keukenmachine door elkaar tot je een glad mengsel hebt.
- Voeg 3/4 van het fruit toe aan het mengsel en roer even door.
- Voeg nu ook nog de rozijnen toe en roer door.
- Bekleed een ovenschaal met bakpapier en vul met het mengsel. Leg bovenop het mengsel de rest van het fruit.
- Bak voor ongeveer 35-45 minuten (afhankelijk van je oven). Check met een sateprikker of de cake gaar is.
Super lekker als tussendoortje of als cakeje bij je theetje ’s avonds 🙂
Macro’s per stukje (16 stuks):
Kcal 74
Koolh 7,5
Eiwit 2,5
Vet 3,7
Vezels 0,5