Mini-Oreo-Cheesecakjes

Oke, dit receptje is misschien niet zo super gezond als wat ik normaal maak. Ik zag ergens een filmpje voorbij komen van mega ongezonde oreo cheesecake. Dus heb ik geprobeerd om er een soort van gezonde versie van te maken! Super leuk als je toch iets lekkers wilt trakteren op een verjaardag of als je visite krijgt šŸ™‚ een mini cheat momentje!

Ingrediƫnten:
– 7 oreo koekjesĀ 
– 60 gram Philadelphia light
– 80 gram magere kwark
– 1 gram stevia druppels (zoetstof)
– 10 gram eiwitpoeder vanilleĀ 
– 6 cake vormpjes

Verwarm de oven voor op 180-200 graden. Leg de zes cake vormpjes op een bakplaat of leg ze in een muffin vorm. In ieder vormpje leg je een oreo koekje.

img_6434-1

In een bakje meng je de Philadelphia light, kwark, stevia druppels en eiwitpoeder tot een glad mengsel. Op ieder oreo koekje schep je een volle eetlepel van het mengsel. Zet in de oven voor ongeveer 20-30 minuten.

img_6435

Als het goed is heb je 1 oreo koekje bewaard, ik zei namelijk 7 stuks en er zitten 6 oreo koekjes in de oven! Deze verkruimel je in kleine stukjes. Als de cakejes zijn afgekoeld strooi je er nog wat oreo kruimels overheen. En je mini-cheat is klaar! YUMM

Macro’s per cakeje:
Kcal 90,3
Koolh 9,9
Eiwit 3,9
Vet 3,8
Vezels 0,4

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s