Spinazie salade met geitenkaas

Groenvoer! 


Groenvoer kan ook hartstikke lekker zijn. Je moet het gewoon lekker maken. Ik vind spinazie een beetje naar sla smaken. In ieder geval niet heel anders dan ander groenvoer. Door de verschillende ingrediënten smaakt de salade zoet en hartig tegelijk! 

Ingrediënten voor de salade:
– 100 gr verse spinazie
– 50 gr geitenkaas
– 50 gr zoete puntpaprika
– 50 gr rode ui 
– 20 gr ongezouten walnoten 
– 10 gr honing

Leg de spinazie op een groot bord of in een grote schaal. Snijd de puntpaprika en rode ui en verdeel over de salade. Ook de geitenkaas snijd je in kleine stukjes. De walnoten heb ik in stukjes gebroken en over de salade gestrooid. Op het einde doe je er nog wat honing over heen, voor de zoete smaak. Ik ben dol op geitenkaas en door het in een salade te doen heb je toch een gezonde maaltijd!

Macro’s voor de salade:
Kcal 346
Koolh 17
Eiwit 14
Vet 23
Vezels 4

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s