Hippe geboortekaartjes

on

Bij de geboorte van een baby’tje hoort natuurlijk ook een mooi geboortekaartje! Ik heb in samenwerking met Hippe Geboortekaartjes het kaartje voor onze lieve baby Giulia uit mogen kiezen. Op de website van Hippe Geboortekaartjes heb je enorm veel keuze. Echt zoveel leuks, wat het ook wel lastig maakt haha! Maar de dames hebben mij goed geholpen.

Wij hebben vijf kaartjes ontworpen en deze kregen wij als proefdruk thuis gestuurd in een leuk pakketje. En daarbij ook twee verschillende soorten enveloppen. Zo konden wij thuis kijken welke kaartjes we het leukste vonden en welke enveloppe daar bij paste.

Wij zijn gegaan voor een redelijk neutrale kleur, want dat heb ik ook in de babykamer! Maar de rosé gouden folie letters maken het helemaal speciaal. Op de website kan je heel gemakkelijk je eigen kaartje ontwerpen en aanpassen. Enorm veel keuze in lettertypes, kleuren, stickers, plaatjes enzovoorts. Echt zo’n mega aanrader!

5 tips voor het maken van een geboortekaartjes:

  1. Bekijk de verschillende stijlen en kies jouw favoriete kaartje;
  2. Gebruik de online editor om je kaartje zelf te bewerken;
  3. Bewonder je kaartje vast in het echt met een proefdruk;
  4. Bestel de enveloppen vooraf: zo heb je alles vast klaarliggen;
  5. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Verstuur de geboortekaartjes rechtstreeks via de verzendservice van Hippe Geboortekaartjes

Een tip van mij: begin op tijd met ontwerpen! Ik vond de keuze enorm lastig, omdat er zoveel leuks is!! En uiteindelijk moesten wij in de kraamweek nog de knoop doorhakken, maar daar kwamen wij helemaal niet aan toe haha.

Veel plezier met ontwerpen!

Liefs, Lindsey

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s