Gastblogger Nicole

Hallo lieve volgers,

ik heb iets leuks voor jullie.. Jullie kunnen gaan genieten van nog veel meer lekkere recepten, want Mamasuperdun heeft er een gastblogger bij! Mag ik jullie voorstellen aan…

Nicole!

Op instagram is Nicole bekend als Nica Chica. Ook heeft zij haar eigen website waar je terecht kan voor onderwerpen zoals interieur, eten, fotografie en het alledaagse leven.
Nicole en ik kennen elkaar via een gemeenschappelijke vriendin én ook zij is mama van een kleine bengel. Haar prachtige foto’s en lekkere recepten passen goed bij Mamasuperdun en zie ik zeker als een toevoeging!

Hieronder stelt Nicole zich voor en kan je alvast een lekker én makkelijk receptje van haar lezen!

nicole foto

En wie is het brein achter Nica Chica? 

Dat ben ik, Nicole! Een creatieveling ten top, die dol is op zoete taartjes, fotografie en grafisch ontwerp. 

​De kriebels ontstonden een paar jaar geleden, met het bakken van die lekkere cupcakes en cakejes op een stokje, cakepops dus. Ik heb er een hoop gebakken, in alle soorten, maten en smaken. Ondertussen is deze liefde voor koken en vooral voor bakken nog veel groter geworden. Toen ik ontdekte dat ik creatief zijn met eten kon combineren met mijn andere passies, fotografie en grafisch ontwerp, was ik om. Hier is Nica Chica uit voortgekomen. 

​Op Nica Chica zie je veel zoete lekkernijen, de ene keer verantwoord, de andere keer een groots cheat recept. Ik vind het een uitdaging om gezonde snacks op tafel te zetten, die qua smaak niet onder doen voor hun ongezonde broertjes. Naast gezonde recepten is er op Nica Chica ook ruimte voor zoete taartjes van een ander kaliber. Voor sommige des duivels, maar voor Nica Chica niet. Het gaat tenslotte om mooie plaatjes en zeg nou zelf, een cheesecake van witte chocolade met extra frambozencoulis is toch ook best fotogeniek?

​Veel plezier bij het kijken, ik hoop dat ik je kan inspireren om zelf aan de slag te gaan!

​Liefs, Nicole

Homemade kruidenkaas van Nicole


Wat heb je nodig?

– 500 gram volle kwark
– 1 teentje knoflook, fijngeperst 
– kleine hand platte peterselie, fijngesneden 
– zout en peper
– 1 citroen, rasp en sap

Hoe maak je het? 

1. Span een hydrofiele luier of een theedoek over een kom of in een vergiet en dan in een kom.

2. Schep de kwark erin en laat dit minstens 8 uur in de koelkast uitlekken.

3. Schep de uitgelekte kwark in een kom 

4. Hak de kruiden fijn 

5. Doe de knoflook, de kruiden, flink wat peper, wat zout, de citroenrasp en -sap bij de kwark en meng alles met een lepel door elkaar. Klaar! 

Serveer de kruidenkaas op een bagel, toastje of op een broodje, smakelijk!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s