Paasbroodje met ham, kaas en ei


Fijne Pasen iedereen!! Hierbij nog last minute een simpel gerechtje 🙂

Wat heb je nodig?

– 2 afbak broodjes 
– 2 eieren 
– half plakje ham
– half plakje kaas 
– zout, peper, bieslook/basilicum 

Hoe maak je het? 

1. Met een mes snijd je een vierkantje (of rondje) in het ongebakken broodje en hol het helemaal uit.

2. Bedek de bodem van het broodje met wat ham en kaas.

3. Breek het eitje open boven het broodje en vul het broodje op.

4. Besprenkel met wat kruiden.

5. Zet de broodjes in de oven voor de tijd die op de verpakking staat. Zodra die tijd voorbij is, dek de broodjes dan af met aluminium folie. Zet ze nog even terug in de oven, tot het ei is gestold.

6. Wil je een zacht eitje? Zet hem er iets korter in. Wil je een hard eitje? Dan langer 🙂 kijk na 1-2 minuten steeds of je je ei oke vindt!

Fijne dag allemaal! 🐣🐣

Liefs Lindsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s