Granola ontbijt pizza 

Pizza for breakfast! Kan gewoon!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

Voor de pizzabodem:

– 50 gram granola 
– 75 gram havermout 
– 75 gram gesmolten kokosolie
– 50 gram volkoren speltmeel
– 20 gram honing 
– 10 gram bakpoeder

Topping:

– 75 gram Skyr (Griekse yoghurt of kwark kan ook)
– vers fruit naar keuze (ik gebruikte aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen)

Optioneel: een heerlijke dot Nutella!

Hoe maak je het? 

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Meng de granola, havermout, speltmeel en bakpoeder in een kom.

3. Voeg de kokosolie en honig toe en roer het geheel goed door.

4. Maak er een grote bal van (is de bal te droog en plakt het niet aan elkaar, voeg dan nog wat olie toe) en druk deze met je vingers uit op het bakpapier zodat je een grote cirkel (pizza) krijgt.

5. Bak de pizza voor 15-20 min. Houd het na 15 minuten even in de gaten. Mijn pizza zat er ongeveer 17 minuten in, maar dit kan per oven verschillen!

6. Laat de pizza heel even afkoelen, anders breekt hij misschien. Besmeer hem dan met de kwark en top af met je verse fruit!

Smullen maar!!

Liefs, Lindsey

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ziet er heerlijk uit!! En ik kende de dames nog niet! 😃

    Like

    1. mamasuperdun schreef:

      De dames zijn er helaas alweer mee gestopt.. 😦 is al een ouder recept!

      Like

      1. Ooo dat is jammer!

        Like

Plaats een reactie