Ingrediënten voor de cake:
– 1 blikje cannellini bonen (uitgelekt komt op ongeveer 200 gram)
– 1/2 courgette (150 gram had ik)
– 4 eiwitten (was 139 gram)
– 30 gr cacao poeder
– 100 ml magere melk
– 20 gr whey vanille poeder (chocolade smaak kan natuurlijk ook heel goed)
– 18 gr kokosmeel
– 4 gr bakpoeder
– flinke snuf zout en zoetstof (ik heb stevia druppels gebruikt)
– 20 gr philadelphia cream cheese light
– flinke scheut Walden Farm Caramel (verkrijgbaar bij Bod&Fit shop)
– grove zoutvlokken (ik had gewoon zeezout)
Als je echt trek hebt, dan kan je de hele cake naar binnen werken, zonder je schuldig te voelen. De macro’s voor de cake zijn namelijk:
Koolhydraten 50 gram
Eiwitten 68 gram
Vetten 19 gram
Vezels 29 gram
Ik heb de cake in tien plakken verdeeld, waardoor je per plakje maar 72 calorieën eet!
Ik vind je blog erg leuk! Goed gedaan! Je recepten spreken me aan, lekker hoor. 😀
Jammer, dat ik de recepten niet kan pinnen. Misschien een ideetje?
LikeLike
Leuk om te horen dankjewel!! Mijn blog is nog niet zo lang online, dus dat is misschien wel een leuk idee. Ik zal me er eens in gaan verdiepen. Hoe het werkt haha!
LikeLike
Hallo San! Tegenwoordig kan je m’n recepten ook pinnen!! 🙂
LikeLike
Top! Dan ga ik je site promoten door te pinnen
🙂
LikeLike